Najnovšie recenzie zo sekcie Vodácke príslušenstvo
- skladnost
- manipulacia na vode
- vyhotovenie
- pevnost, odolnost materialu
- veslo + pumpa
- veslo (pri padlovani z neho tecie voda do kajaku, nie je prave najlahsie, zle uchyty)
urcite odporucam, super pomer cena-vykon, stabilnost na vode tiez celkom slusna aj ked vyvratit sa da, ovladanie celkom dobre na to aky je kratky (samozrejme trosku to toci)
material snad vydrzi, mam uz cln od firmy Intex a ten nieco vydrzal tak hadam bude aj tento dobry
spokojnosť s výrobkom
- - 3vrstvový materiál, v tejto cenovej hladine neobvyklé
- - vysoká odolnosť voči a predratiu na kamienkoch a konároch
- - vďaka použitému materiálu sa dá nafúkať tak že sa v ňom dá postaviť bez toho aby sa prehýbal
- - kvalitné a pevné úchyty vesiel
- - veslá by mohli byť trochu dlhšie..
Za túto cenu to je najlepšia kúpa.
potreba na rybacku
- kvalitne spracovanie vzhladom k cene (70e)
- pomerne rychly
- v baleni je aj veslo a pumpa
- skladnost
- mohol by byt trochu lahsi
Celkom dobry kajak za malo penazi.
- dobry cln za super cenu
- vsetko
- nic
som si na nom uzil..som rad ze ten cln mam
syn chcel k moru loď a môžem povedať, že vydržala všetko, veľké vlny, šúchanie po piesku kameňoch. No čo sňou moji chlapci robili! Je super
- Používaný 10 dní pri mori , bez problémov , drží tvar , nezdeformoval sa ako predošlý náš čln a nesfúkol sa , ventily a spoje držia zatiaľ dobre .
- ???
Som spokojný !
- parádny pevný a robustný čln za slušnú cenu!!!
- proti prudu treba riadne padlovat, zišiel by sa aj motor
koho take niečo zaujíma ,čln ho nesklame
- Výborný pre rekreačnú plavbu 3-4 členných rodín za dobrú cenu
- Dostatočne hrubá stena z PVC
Výborný pre rekreačnú plavbu 3-4 členných rodín za dobrú cenu
Dostatočne hrubá stena z PVC
Odporúčam
- vsetko
- nema motor
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
- veľmi bobrý materiál rýchlo nafúknuteľlný.. dobbré držania pádiel.. hlinikové pádla. Veľmi dobrá nosnosť.
- Zlá podlaha (na vode sa prehýba)
Veľmi dobrý čln.
produkt zatiaľ ohodnotiť neviem použil som ho len raz
- presne mi vyhovuje na relax,ryby.
- nemám výhrady
potreboval som ľahko uskladniteľný čln.
odporúčam ostatným,bežným ľuďom je lacný a splní vaše očakávania.
- Ľahká údržba a skladovanie, vysoká stabilita a spoľahlivosť v teréne.
- Dno kajaku mohlo byť riešené spôsobom, aký bol použitý pri produkte "Junior" od firmy Gumotex.
Nafukovacie člny od firmy Gumotex patria k najkvalitnejším, aké poznám. Mám s nimi osobné skúsenosti už niekoľko rokov a som veľmi spokojný.
- len dobre vyzera
- rovnako problem s podlahou - po kratkom pouzivanie spoje v podlahe povolili ... vyrobok som reklamoval - zatial neuspesne!!!
- zavadzajuci navod
- vyrobok nesplna moje ocakavania vzhladom na popis jeho vlastnosti
- vyrobca nie je ochotny reklamaciu uznat
Vzhladom na popisane vlastnosti som ocakaval prijemny uzivatelsky komfort a dobru rybacku - moje ocakavania sa ale nesplnili. Reklamaciu stale riesim a zatial to nevyzera nadejne. Informacie v popise vyrobkui pokladam vzhladom na moju skusenost za zjavne zavadzajuce!
- sevylor tmt 260 je ozaj na urovni cln hlavne pre rybarou
- proti je len ta cena lebo ja ich kupujem po 150 liber tak neviem kde na slovensku beriete take strasne sumy
doporucujem tieto clny su ozaj dobre
- velmi stabilny na divokejsej vode odolny voci kamenom lahko skladovatelny
- trochu problem z nafukovacou podlahou ale tu vam vobec netreba a bacha na padla pri silnejsom zaberani hrozi ich prasknutie
celkovo som spokojny za tu cenu je to asi spicka v splavovani vrelo odporucam len bacha na ostre predmety vo vode ako kusy plechu a pod kamenom sa vyhybat nemusite v pohode cez nich prejdete
- velmi oblubeny cln
- nosnost az 600 kg
- otvorena zadna cast
- mala stabilita pri vacsich perejach
Gumotex COLORADO patri medzi najoblunebejsie znacky raftingovych clnov u nas ako aj v zahranici. Oblubeny je vdaka svojej vysokej nosnosti. Vyrobeny je, ako inak, z nitrilonu. Rozlozeny na dlzku meria 4,5 metra a na sirku 1,6 metra. Zbaleny sa pohodlne vojde do kufra auta. Vyhodou je, ze unesie az 6 osob, cize na plavbu po pokojnej rieke mozete zobrat celu rodinu a tak im pripravite nezabudnutelne zazitky na vode. Alebo vezmite svojich priatelov a vydajte sa splavit nejake tie lahsie pereje, ktore vo Vas vyvolaju znacnu davku adrenalinu. Cln Vas nesklame ani tam. Zadna cast clna je otvorena, takze ziadne hrnceky ci ine pomocky na vylievanie vody nepotrbujete :D. Uzasny cln pre vsetkych milovnikov vody. 10 bodov z 10, jednoznacne...
Zobrazujem 1 - 20 zo 20 recenzií